Home Nieuws ‘Iedereen bij Sampdoria is heel boos’

‘Iedereen bij Sampdoria is heel boos’

6559
0

Mo Ihattaren lijkt weer op weg naar volledige fitheid gezien zijn Instagrampost van vorige week.

De jonge middenvelder heeft inmiddels een andere zaakwaarnemer en hoopt na de winterstop zijn carrière nieuw leven in te blazen. Waar en bij welke club blijft gissen want het is natuurlijk een vaststaand feit dat Mo Ihattaren de clubs niet meer voor het uitkiezen zal hebben na de turbulente maanden die achter hem liggen. In Genua lijkt zijn carrière geen vervolg meer te gaan krijgen. In de havenstad aan de Middellandse zee zijn ze wel ver klaar met het gedrag van de jonge Utrechter. Wat de redenen of oorzaken ook zijn, Mo Ihattaren heeft geen beste indruk achtergelaten bij zowel Sampdoria als Genua.

Voetbal International sprak recent in Genua met verschillende clubofficials en kwam tot de conclusie dat men boos is in de havenstad. Erg boos welteverstaan. Diego Anelli, directeur van Sampdorianews, zegt tegen het weekblad het volgende over Ihattaren. ‘Eigenlijk is er in Italië maar heel weinig over hem bekend’, zegt Anelli. ‘Mo Ihattaren is een mysterie en alle artikelen hier zijn gebaseerd op officiële persverklaringen van Sampdoria en het nieuws uit Nederland. Bij zijn komst waren de verwachtingen van de fans heel hoog. Zijn bijzondere technische kwaliteiten waren hem vooruitgesneld, ook doordat Antonio Cassano deze benadrukte. Hoewel ook de geruchten over zijn karakter hier wel bekend waren. De deal kwam tot stand vanwege de goede relatie die technisch directeur Daniele Faggiano heeft met Juventus’, spreekt Anelli duidelijke taal over Ihattaren.

Hij gaat verder: ‘Maar wij hebben hem hier nooit zien trainen of spelen. De geruchten zijn wel dat hij vier à vijf kilo te zwaar was. Niemand hier van de journalisten heeft hem kunnen spreken, hij heeft geen enkel interview aan Italiaanse media gegeven.’

Voor La Gazzetta dello Sport volgt journalist Grimaldi de club Sampdoria op de voet en ook Grimaldi wordt door Marco Timmer namens VI bevraagd naar de situatie rond Ihattaren.‘Niemand hier weet waar hij is’, aldus Grimaldi, die duidelijk is over hoe Ihattaren erop staat binnen Sampdoria. ‘Trainer Roberto D’Aversa, maar eigenlijk iedereen bij de club, zijn heel boos. Ihattaren is een fantastische speler die ze nu heel goed hadden kunnen gebruiken. Sampdoria heeft problemen voorin en op het middenveld met geblesseerde spelers, en Ihattaren had nu gewoon moeten voetballen tegen Bologna’, aldus een kritische Sampdoria volger in gesprek met Voetbal International.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here