Home Nieuws Ideale teamspeler Guus Til blijft overeind in ‘stroef’ interview | Hoofdrol Til...

Ideale teamspeler Guus Til blijft overeind in ‘stroef’ interview | Hoofdrol Til in Almere

773
0

PSV won eenvoudig op bezoek bij promovendus Almere City, dat niet eens zo slecht voor de dag kwam tegen PSV.

Er bleek onverwacht of misschien wel niet onverwacht, want Guus Til levert gewoon vaak voor PSV als hij de kans krijgt, een basisplaats aan Guus Til vergeven te zijn door Peter Bosz. Til diende vrijdag in het kamertje van Bosz zijn opwachting te maken, vertelde Til na afloop tegen Hélène Hendriks van ESPN.

Gezegd moet worden dat het interview tussen Guus Til en Hélène Hendriks best stroef verliep maar Guus Til zette zich er overheen en dus ging het gesprek dat voor beiden niet helemaal naar wens verliep, alsnog verder.

Guus Til slaat bepaald geen modderfiguur als hij voor de camera verschijnt en zijn aanstekelijke lach weet vaak op een goede manier het interview te bepalen. Zo ook tijdens het gesprek met Hendriks.

Til vervulde een belangrijke rol in Almere want de belangrijke 0-1 kwam van zijn voet en later in het duel leverde Til nog een assist op Lozano bij de 0-2.

PSV won uiteindelijk eenvoudig met 0-4 en zag daarmee opnieuw het doelsaldo versterkt worden want de ploeg van Bosz maakte inmiddels 17 doelpunten en kreeg pas één tegentreffer te verwerken. Dat mag toch opmerkelijk worden genoemd omdat de centrale verdedigers niet naar andere namen luisteren dan vorig seizoen, waar Olivier Boscagli eigenlijk wel een ‘nieuwe’ speler genoemd mag worden gezien zijn lange absentie vorig seizoen.

Hoe dan ook, de defensie van het team van Peter Bosz staat goed tot zeer goed en dat geeft een prima tussentijds doelsaldo want geen ploeg in de Eredivisie kreeg maar één tegendoelpunt te verwerken in het prille seizoen 2023-2024.

https://x.com/ESPNnl/status/1705681932393013335?s=20


Vorig artikelOpnieuw bijzondere gasten in de Rood Wit PSV Podcast | Bjorn van der Doelen en Tommie van der Leegte
Volgend artikelAfwezige PSV’er maakt slechte beurt bij Bosz: ‘Hoorde dat hij nog wilde komen, maar dat hoefde niet’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in