Home Nieuws Ibrahim Sangaré verlengt contract tot 2027: ‘Een eer om bij te tekenen,...

Ibrahim Sangaré verlengt contract tot 2027: ‘Een eer om bij te tekenen, ik wil kampioen worden”

464
0

PSV heeft een grote slag geslagen op de transfermarkt want Ibrahim Sangaré heeft zijn contract verlengt tot en met de zomer van 2027.

De gewilde Sangaré zal naar alle waarschijnlijkheid niet meer vertrekken tot aan de zomer van 2024. De Ivoriaan zegt tegen PSV.nl wat hem heeft bewogen langer bij PSV te blijven.

’Sinds de eerste dag voel ik me thuis, de manier waarop ik word ontvangen en hoe de mensen met me omgaan, maakt me heel blij’. De krachtige middenvelder speelde inmiddels 89 wedstrijden voor PSV en scoorde 5 keer, waarvan de late treffer tegen Sparta zijn mooiste treffer was. Met de winst van de KNVB Beker en twee keer Johan Cruijff Schaal is er sprake van succes maar PSV en Sangaré willen meer. “Ik wil met PSV kampioen worden en de UEFA Champions League halen.’


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here