Home Nieuws Ibrahim Sangaré over bijzondere treffer | Sangaré kan lach niet inhouden bij...

Ibrahim Sangaré over bijzondere treffer | Sangaré kan lach niet inhouden bij reactie van Nistelrooij

2575
0

Een geweldig schot van afstand vertrok vanaf de voet van Ibrahim Sangaré om te promoveren tot de 3-0 tegen ADO Den Haag.

Na afloop ging het ook over de snelheid van de kanonskogel. Maar liefst 170 km per uur, noteerde de pegel van de Ivoriaan. Zowel de Ivoriaan zelf als trainer Ruud van Nistelrooij konden hun ogen nauwelijks geloven. “Na de goal moest ik even terugkomen op aarde”, reageert Sangaré voor de camera van ESPN.

“Ik moest niet aarzelen, maar gewoon uithalen. Ik probeerde het gewoon en voilà. Hij was inderdaad erg hard. Vraag me niet hoe, maar hij paste precies”, klinkt het. Van Nistelrooij reageerde zeer verrast op de pegel van Sangaré. “Hij zegt op de training altijd dat ik moet schieten, maar dat doe ik nooit. Ik denk dat hij daarom zo reageert. Dat doet me goed.”

Van Nistelrooij gaf toe dat hij blij verrast was. “Ik dacht: wauw! Hoe hij hem binnenschiet. Maar dit is wel de ontwikkeling die Ibi doormaakt. Vooruit spelen, open staan, ook bijsluiten, derde man worden. En ook zijn traptechniek. Dit is smullen geblazen, echt een wereldgoal”, aldus van Nistelrooij.


Vorig artikelRonald Koeman verrast door beslissing Luuk de Jong | Onverwacht telefoontje
Volgend artikelSjoerd Mossou fileert Dick Advocaat: ‘Je kunt toch doorgaan na penalty’s tegen PSV’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in