Home Nieuws Ibrahim Sangaré lijkt PSV te gaan verlaten

Ibrahim Sangaré lijkt PSV te gaan verlaten

16860
0

Met de aanstaande komst van Hirving Lozano naar PSV gaan de transferuitgaven voor seizoen 2023-2024 oplopen richting de 55 miljoen euro en vermoedelijk net erboven.

Dat zou betekenen dat een grote uitgaande transfer normaal gesproken in aantocht is. PSV vaart immers niet blind op het bereiken van Champions League-voetbal, zeker niet gezien de 2-2 remise op de borden vanuit de heenwedstrijd. Het Eindhovens Dagblad meldt namelijk dat het verwacht dat Ibrahim Sangaré deze week naar verwachting sowieso gaat vertrekken bij PSV.

PSV lijkt het clausulebedrag van 37 miljoen euro te gaan ontvangen. Het zegt uiteraard niets over een eventuele uitgaande transfer van Johan Bakayoko, die ook alsnog dichtbij een vertrek naar of Paris Saint-Germain of een Engelse Premier League-club trekt. De inkomende transfer van Hirving Lozano zegt niet meteen iets over een welhaast zeker lijkende transfer van Ibrahim Sangaré.

Het ligt namelijk meer voor de hand dat een vertrek van Johan Bakayoko aanstaande is dan een vertrek van Ibrahim Sangaré gezien de opvolging in de persoon van Hirving Lozano, die al in Eindhoven is voor de medische keuring. De opvolging van Sangarré in de persoon van Aster Vranckx zou dan al in gang gezet moeten zijn maar het is de laatste dagen erg rustig rond de middenvelder van Wolfsburg, die wel een transfer naar Fiorentina af zag ketsen. Met een beetje fantasie zou dat gecanceld kunnen zijn door de aanstaande transfer van Ibrahim Sangaré.

Met het aantrekken van Jerdy Schouten speelde Stewart in principe al in op een vertrek van Sangaré maar de spoeling is met enkel Veerman en Schouten voor die posities dan wel vrij dun.

‘Gezien de verwachte inkomsten is de komst van Hirving Lozano geen enkel beletsel voor PSV. Waarschijnlijk zal er later deze week nog een speler aangetrokken worden’, schrijft het Eindhovens Dagblad over mogelijk nog een inkomende transfer na Hirving Lozano.


Vorig artikelBiedingen op Johan Bakayoko lopen op richting 30 miljoen euro, PSV breekt record voor Lozano
Volgend artikelPSV doet na transfer Ihattaren opnieuw zaken met Juventus, club uit Turijn betaalt drie miljoen euro voor Livano Comenencia

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in