Home Nieuws Ibrahim Sangaré komt terug op besluit en is onderweg naar Nottingham Forest...

Ibrahim Sangaré komt terug op besluit en is onderweg naar Nottingham Forest na nieuw miljoenenbod

5281
0

Ibrahim Sangaré komt terug op zijn besluit om bij PSV te blijven. De Ivoriaan is alsnog onderweg naar de Premier League.

De club die al meer dan een jaar trekt aan de Ivoriaan gaat al het geduld, moeite en inzet de middenvelder te laten kiezen voor Nottingham Forest, beloond zien worden. PSV is in volle onderhandeling met de Premier League-club ten einde de transfer op Deadline-Day alsnog vlot te trekken.

De transfersom is gigantisch te noemen want Nottingham Forest is bereid om 35 miljoen euro exclusief bonussen over te maken naar Eindhoven. De laatste dagen maakte Nottingham Forest flink werk van het aantrekken van Sangaré, die inmiddels topprioriteit is geworden voor de Engelse club, waar de Ivoriaan ook gewoon twijfels over heeft. Is dit de club die hem in de behoefte van het kunnen spelen van Engels topvoetbal kan voorzien? Zeker nadat PSV zich wist te plaatsen voor de poulefase van de Champions League groeide bij Sangaré de behoefte bij PSV te blijven.

Die beslissing zou hij donderdag einde middag ook gemaakt hebben maar de Engelse club bleef pushen richting PSV en Sangaré, waardoor de twijfels weer toesloegen.

Volgens het Engelse medium The Athletic is het ‘zeer aannemelijk’ dat Sangaré speler van Nottingham Forest gaat worden. PSV en Nottingham Forest zijn akkoord over de voorwaarden van de transfer, die voor PSV 35 miljoen euro gaat opleveren. Sangaré heeft een afkoopclausule van 37,5 miljoen euro in zijn contract bij PSV.

De deal lijkt op dit moment samen te hangen met de transfer van Nottingham Forest-speler Brennan Johnson naar Tottenham Hotspur. Volgens Engelse media naderen Nottingham Forest en Tottenham Hotspur een akkoord over een transfer van 58 miljoen euro. PSV gaat miljoenen euro’s winst maken op de Ivoriaan, die voor de club fantastische wedstrijden wist af te wisselen met soms hopeloze optredens.

Ibrahim Sangaré werd in de zomer van 2020 door PSV overgenomen van Toulouse, dat destijds 7 miljoen euro ontving van PSV. De In totaal kwam hij 140 keer in actie voor de Eindhovenaren.


Vorig artikelWijnaldum lijkt interlandcarrière op te geven, Paris Saint-Germain incasseert 9 miljoen euro
Volgend artikelBeelden | Hirving Lozano weer in Eindhoven en op weg naar presentatie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in