Home Nieuws Ibrahim Sangaré hoopt nu ook op Gakpo: ‘Ik kan niets garanderen, maar...

Ibrahim Sangaré hoopt nu ook op Gakpo: ‘Ik kan niets garanderen, maar een nieuw contract zegt wel iets’

815
0

Ibrahim Sangaré heeft maandagmiddag gereageerd op zijn contractverlenging bij PSV.

De Ivoriaan hoopt dat hij met zijn recente verlenging nu ook Cody Gakpo over de streep zal gaan trekken. De contractverlenging van Sangaré was afgelopen weekend enigszins verrassend te noemen maar is tegelijk een duidelijk signaal naar de buitenwereld. De zaakwaarnemer van de Ivoriaan wist op zijn beurt via ESPN een aantal details uit het contract te openbaren. Toch kan Sangaré niet garanderen dat hij in september nog voor PSV speelt.

Op de persconferentie in aanloop naar de return tegen AS Monaco niet verzekeren dat hij na september nog in Eindhoven speelt. “Ik kan niets garanderen, maar een nieuw contract zegt wel iets natuurlijk”, zegt hij tegen Voetbal International. Sangaré legt uit waarom hij een nieuw contract heeft ondertekent. De Ivoriaan stelt zichzelf doelen met PSV: “Het gaat er voor mij om dat ik rust in mijn hoofd heb. Dat ik me kan concentreren. Dat ik tijdens de belangrijke wedstrijd niet met andere dingen bezig hoef te zijn.”

Sangaré wordt ook gevraagd naar Cody Gakpo. Beseft de middenvelder dat Gakpo dit als een signaal zou kunnen zien? “Voor mij zou het geweldig zijn als hij blijft. Cody is iemand waar ik veel waardering voor heb. Hij is een belangrijke speler, het zou dus geweldig zijn als hij blijft.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here