Home Nieuws Ibrahim Afellay in ongewisse over toekomst

Ibrahim Afellay in ongewisse over toekomst

41
6

Ibrahim Afellay is weer op de weg terug na nieuw blessureleed. De aanvaller is einde seizoen weer contractvrij en weet nog niet waar zijn toekomst ligt.

,Ik heb nog geen nieuws voor jullie. Voor zulke vragen moet je bij mijn zaakwaarnemer zijn. Ik focus me volledig op mijn werk op het veld en probeer elke dag het maximale eruit te halen”, antwoordt Afellay op vragen van Britse media. ,,Of ik wil blijven? Het is een mooie club natuurlijk, maar verder kan ik niets zeggen. Ik concentreer mij alleen op het voetbal.” In december maakte Afellay zijn rentree bij de Premier League-club na acht maanden blessureleed. Waar hij het eerder moest hebben van invalbeurten staat hij de afgelopen weken regelmatig in de basiself. Echter, in de gewonnen wedstrijd tegen Crystal Palace (1-0) kreeg hij slechts een klein kwartiertje speeltijd.


Facebook Comments

6 REACTIES

  1. Terug naar psv? Bent niet wijs allebei.
    Blessure gevoeligheid is te groot. Presteerd navenant niks meer.
    Nee hij mag wegblijven van mij ondanks bewezen diensten voor psv

  2. Van mij mag hij terugkomen. Wanneer de Jong en van Ginkel vertrekken heb je toch opvulling nodig, en ik denk dat hij wel beter zal zijn dan Vloet Ritzmaier en Maher die terugkomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here