Home Nieuws Ibrahim Afellay hard voor Drommel: ‘Bij elke tegengoal is er twijfel’

Ibrahim Afellay hard voor Drommel: ‘Bij elke tegengoal is er twijfel’

233
0

Samen met haar vaste volgers maakt de NOS de balans op in de Eredivisie.

De eerste helft van het seizoen zit erop en dus worden er cijfers gegevens, rapporten opgemaakt en conclusies getrokken. Wat en wie viel er in positieve en negatieve zin op? En wie is tot dusver de beste speler? Aan de hand van drie categorieën maken de NOS journalisten en analisten de balans op.

De analisten Ibrahim Afellay, Theo Janssen en Pierre van Hooijdonk, verslaggever Joep Schreuder en de commentatoren Arman Avsaroglu en Jeroen Elshoff nemen de afgelopen maanden door.

Voor Joep Schreuder is het een enorme teleurstelling dat niet PSV maar Benfica de Champions League haalde. Voor Ibrahim Afellay staat het vast dat PSV zichzelf in de voet heeft geschoten met de transfer van Joel Drommel van FC Twente naar PSV.

Ibrahim Afellay ziet dat Joël Drommel niet aan de verwachtingen kan voldoen. De jonge eerste keeper van PSV, die schuld had aan een aantal tegendoelpunten in de afgelopen maanden, kan nog niet bekoren en maakt een moeizame periode door.

Ook Afellay is niet onder de indruk en ziet dat de doelman het moeilijk heeft in Eindhoven. “Hij pakt geen punten voor PSV”, zegt de voormalig middenvelder tegen de NOS. “Bij elke tegengoal is er twijfel, zelfs als het niet zijn fout is.”

Net als veel collega-analisten stelt dus ook Afellay dat PSV een fout gemaakt heeft op de transfermarkt. “Iemand als Lars Unnerstall van FC Twente, die PSV heeft laten gaan, straalt veel meer uit. Daar staat wat in het doel”, aldus een kritische Afellay.


Facebook Comments Box