Home Nieuws Ibrahim Afellay haalt uit naar FC Utrecht: ‘Hoeven niet te bellen’

Ibrahim Afellay haalt uit naar FC Utrecht: ‘Hoeven niet te bellen’

4553
0

Ibrahim Afellay wil zijn carrière graag voortzetten en volgt daar vooral zijn gevoel bij.

Afellay lijkt goed fit te zijn en traint voor zichzelf zodat hij fit kan blijven. “Ik heb nog steeds in m’n hoofd dat ik graag verder wil, maar niet ten koste van alles. Dit doe je niet zomaar. Het is heel zwaar, maar ik moet ook een prikkel voor mezelf vinden”, zegt Afellay tegen FOX Sports.

Het gevoel bij FC Utrecht is in ieder geval niet echt best meer te noemen. Het heeft er alle schijn van dat de club uit de Domstad geen poging meer hoeft te wagen.

Afellay is behoorlijk hard voor de club uit zijn geboortestad. Afellay gooit de deur voor FC Utrecht namelijk vrij hard dicht. “Utrecht is een fantastische club, ik kom daar ook vandaan. In het verleden ben ik Jordy Zuidam vaak zat tegengekomen. Ik hou niet van mensen die zeggen dat ze me bellen, maar dat vervolgens niet doen. Het hoeft ook niet van mij.”

Hoe ziet zijn toekomst er dan verder uit? De grootte van de club maakt Afellay niet uit, als de manier van spelen maar bij hem past. 

“Het kan ook een club zijn waarvan mensen zeggen dat het een kleine club is, maar die kan staan voor heel goed voetbal. Het hoeft niet per se een waanzinnig grote club te zijn, maar ik wil op een bepaald niveau blijven spelen. Eredivisie? Ik zeg bij voorbaat geen nee, het ligt er een beetje aan. Ze moeten een positieve spelopvatting hebben, om het zo maar te zeggen. Dat hoeft niet per se de Eredivisie te zijn. Als ik er een goed gevoel bij heb, ga ik er over nadenken. Keuken Kampioen Divisie? Nee daar sta ik niet voor open.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here