Home Nieuws Ibrahim Afellay adviseert PSV en wijst naar Chelsea verdediger: ‘Die zie ik...

Ibrahim Afellay adviseert PSV en wijst naar Chelsea verdediger: ‘Die zie ik graag naar PSV komen’

7270
0

Ibrahim Afellay volgt alle transferperikelen bij PSV op de voet. De oud-middenvelder zag tot zijn tevredenheid dat PSV de knip trok voor zowel Noa Lang als Ricardo Pepi.

Afellay weet dat de transferzomer van PSV daarmee nog niet voorbij is. De NOS-analist stelt vast dat PSV defensief gezien zeker nog stappen moet zetten om tot een stabiele laatste linie te kunnen komen. De analist tipt PSV dit weekend zelfs want de analist is zeer gecharmeerd van Chelsea-verdediger Levi Colwill.

Het twintigjarige toptalent speelde zaterdagavond in de EK O21-finale met Jong Engeland tegen Jong Spanje, die de Engelsen overigens met 1-0 wisten te winnen. Colwill maakte een ijzersterke en vastberaden indruk, zag Afellay, die meteen opperde de verdediger naar PSV te laten komen. Afellay bleek onder de indruk te zijn van de jonge Colwill, die hij graag naar PSV ziet komen.

Colwill werd het afgelopen seizoen door Chelsea uitgeleend aan Premier Leagueclub en revelatie Brighton. Echter is zijn ontwikkeling beloond door de club uit Londen want per heden is Colwill doorgeschoven naar de hoofdmacht van Chelsea. Jong Engeland kreeg, mede dankzij Colwill, het hele EK geen doelpunt tegen. Ook tegen Jong Spanje was de verdediger een van de beste spelers van het veld. “De beste man op het veld, hij maakte een geweldige indruk”, zegt Afellay bij de NOS.

“PSV is nog op zoek naar een centrale verdediger. Ik zou zeker bij Chelsea informeren of hij vrij is. Hij is echt een speler met mogelijkheden, twintig jaar pas”, aldus Afellay. Brighton wilde de talentvolle verdediger komend seizoen opnieuw huren maar kreeg nul op het rekest vanuit Londen. Colwill is niet te koop, stelde Chelsea eerder deze zomer vast. Een huurconstructie lijkt wel een optie te zijn mocht hij buiten de boot vallen komende weken.


Vorig artikelNoa Lang zat twee weken in spanning maar wijst na rondkomen transfer naar Jordan Teze: ‘Kom naar PSV’
Volgend artikelNoa Lang had voor zichzelf maar één optie: ‘Ik weet zeker dat ik heel goed bij PSV pas’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in