Home Nieuws Huurtransfer ‘onbetaalbare’ Bella-Kotchap: ‘Die kan het niveau niet aan’

Huurtransfer ‘onbetaalbare’ Bella-Kotchap: ‘Die kan het niveau niet aan’

14174
0

De Duitse centrale verdediger Armel Bella-Kotchap werd op Deadline Day groots aangekondigd maar een goede maand verder wordt er toch wat anders tegen de jonge verdediger aangekeken.

Earnie Stewart liet de PSV achterban al snel weten dat deze transfer een unieke transfer zou zijn omwille van de capaciteiten van het verdedigende talent en natuurlijk omwille van zijn prijskaartje. Het zou gaan om slechts een jaar want de Duitse centrale verdediger zou buiten het bereik van de club zijn.

Ook bleek FC Bayern München interesse in de verdediger te tonen, een gegeven wat de zogenaamde kwaliteiten van Bella-Kotchap wellicht naar niet realistische proporties heeft gestuwd. Een goede maand PSV leert ons dat Bella-Kotchap nog niet het niveau heeft laten zien wat hem werd toegedicht. Ook analist Aad de Mos ziet dat de talentvolle Duitser op dit moment nog geen absolute meerwaarde voor PSV heeft.

In gesprek met het Eindhovens Dagblad, zegt De Mos dat de Duitser het niveau nog niet aankan. De Mos drijft enigszins de spot met de Duitser en verzint daarbij de bijnaam ‘Ketchup’ voor de centrumverdediger.

“Het niveau kan hij nog niet aan dat zie je aan hem”, vertelt De Mos over Bella-Kotchap. “Hij is ongelukkig. Bij de eerste aanname springen ballen weg en goede inspeelpasses lukt hem ook niet. Soms komt hij ineens met een lobje eroverheen en dan wil hij Malik Tillman en Joey Veerman nadoen. Het niveau ligt heel hoog, want je moet echt een goede speler zijn wil je nu bij PSV in de selectie komen”, aldus Aad de Mos.


Vorig artikelRamos waarschuwt PSV voor return in Sevilla maar deelt ook complimenten uit aan PSV
Volgend artikelPOLL | De te onderzoeken uitbreiding van het Philips Stadion

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in