Home Nieuws Huub Stevens ziet sterk PSV: ‘Ajax is arrogant, ze denken al dat...

Huub Stevens ziet sterk PSV: ‘Ajax is arrogant, ze denken al dat ze gewonnen hebben’

24847
0

Een tegengeluid over Ajax. Dat vinden ze in Amsterdam niet prettig om te horen maar Huub Stevens trekt zich er niets van aan en gelooft in de kansen van PSV in Amsterdam.

Stevens verwacht dat de vervangers van Gakpo en Madueke juist vandaag gaan opstaan. “Zij hebben wat te bewijzen en krijgen nu de kans in een topwedstrijd. Dat kan heel goed uitpakken”, zegt hij in gesprek met Omroep Brabant. De Limburger ziet veel voordelen voor PSV. Er is wat onduidelijkheid over de opstelling vanwege de absentie van Gakpo en Madueke. “Gaat Schmidt met flankspelers spelen of twee spitsen? Niemand die het nog weet.”


Stevens lijkt niet veel met het huidige Ajax te hebben. De Limburger lijkt te willen zeggen dat het allemaal erg overschat wordt zoals Ajax wordt geprezen in de media. Stevens hoopt op een mooi resultaat voor PSV. Aad de Mos ziet inmiddels dat de arrogantie toeneemt in Amsterdam.

“In Amsterdam denken ze al dat ze gewonnen hebben. Bij Ajax zijn ze alweer arrogant en denken ze de hele wereld aan te kunnen. Wacht maar tot zondagmiddag niet alles lukt in de eerste tien minuten, dan ga je de eerste irritaties krijgen”, zegt de Mos tegen Omroep Brabant.

Stevens denkt dat het voor PSV juist prettig is als underdog de wedstrijd in te gaan. “Iedereen verwacht dat Ajax wel even gaat winnen met 5-0. Misschien ligt daar juist de kans voor PSV door verrassend uit de hoek te komen. Ze zijn als team sterker dan vorig voetbalseizoen”, vindt Huub Stevens.

“Zorg er maar voor dat de eerste tien minuten er niks lukt bij Ajax. Dan ben je spekkoper, volgens De Mos. “Of je moet spelen voor een punt is afhankelijk van het wedstrijdbeeld de eerste tien minuten. Maar geloof me, PSV gaat gewoon winnen”, zegt de Mos, die zaterdagavond op zijn eigen Instagram account juist verkondigde dat PSV met 2-2 gelijk zou gaan spelen.

Stevens denkt dat een resultaat ook mogelijk is: “Ik zou niet ontevreden zijn met een punt. Zeker gezien de voorgeschiedenis. Het gaat een interessant duel worden.”