Home Nieuws Huub Stevens verwacht veel van Veerman: ‘Hij heeft de kwaliteiten om Mario...

Huub Stevens verwacht veel van Veerman: ‘Hij heeft de kwaliteiten om Mario Götze uit de basis te spelen’

1484
0

De transfer van Joey Veerman naar PSV maakt vele tongen los. Analisten en journalisten vallen over elkaar heen.

Gaat Joey Veerman slagen in Eindhoven? Er wordt veel gesproken over de onverwachte transfer van Veerman naar PSV. Kortom, een transfer die omgeven wordt door vraagtekens. Toch is er ook vertrouwen in de kwaliteiten van Veerman. Huub Stevens, trainer in ruste, denkt dat Veerman wel potten kan gaan breken in Eindhoven. Stevens denkt zelfs dat Mario Götze op zijn tellen moet gaan passen.

“Of Veerman het gaat redden bij PSV ligt volledig aan hem zelf”, begint Stevens. “Hij heeft de kwaliteiten om Mario Götze uit de basis te spelen; dat vind ik echt. Grootste vraag is hoe hij omgaat met de situatie waarin hij mogelijk níet elke wedstrijd speelt. Bij PSV lopen op het middenveld tenslotte wel meer goede spelers. In die zin was Feyenoord voor hem, denk ik, een veiligere keuze geweest”, oordeelt Stevens over de deze week tot stand gekomen transfer.

Stevens denkt dat Feyenoord een andere en wellicht rustigere tussenstap was geweest op weg naar de top. “Daar zou hij normaal gesproken direct basisspeler zijn geworden. Dat neemt niet weg dat ik PSV heel goed begrijp. In Veerman halen ze een speler die, mits hij contanter en fysiek sterker wordt, het verschil kan maken. En dan kan hij vanuit Eindhoven ook zomaar nóg een paar stappen zetten”, aldus Huub Stevens.


Facebook Comments Box