Home Nieuws Huub Stevens verwacht Peter Bosz als nieuwe trainer: ‘Ruud kan heel raar...

Huub Stevens verwacht Peter Bosz als nieuwe trainer: ‘Ruud kan heel raar reageren’

7361
0

De ontwikkelingen bij PSV deden Huub Stevens afgelopen week huiveren. De Limburgse oud-PSV’er zag alle onrust in een week naar buiten komen.

Stevens heeft Ruud van Nistelrooij hoog zitten maar wijst wel op de tekortkomingen van het huidige PSV. Van Nistelrooij liet te weinig zien, is Stevens van mening.

‘Ruud is echt een winnaar en hij leverde redelijk werk, maar hij kan heel raar reageren”, zegt Stevens in gesprek met de NOS. “Ik heb te weinig teruggezien in het bouwen aan een team, ook nadat er tussentijds spelers waren vertrokken. De ontwikkeling van het team, die was te rommelig. Ik zag het in ieder geval niet terug in het voetbal.”

De naam van Peter Bosz valt. Ook Stevens denkt dat Bosz de juiste man op de juiste plaats is. “Peter Bosz zou wel trainer van PSV kunnen worden. Hij is een ervaren iemand, maar zo succesvol is hij natuurlijk nog niet geweest”, aldus Stevens.

“Hij heeft behoorlijk wat clubs getraind, ook in een land als Duitsland. Hij heeft wel een manier van functioneren die iedereen kent. Dat is positief, voor als PSV hem zou halen.”

Stevens noemt ook oud-PSV’er en AZ-trainer Pascal Jansen als eventuele nieuwe trainer voor volgend seizoen. “In de luwte in Alkmaar werken of in de spotlights staan bij PSV, dat is toch iets anders, maar ik denk dat hij het aan zou kunnen.”


Vorig artikelAls het over de juiste profielschets gaat: ‘Ik denk wel dat Peter Bosz de nieuwe trainer van PSV wordt’
Volgend artikelHoudt PSV Joey Veerman vaker bewust uit de media? ‘Een ongeleid projectiel, heeft lak aan alles’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in