Home Nieuws Huub Stevens: ‘PSV is en blijft mijn club’

Huub Stevens: ‘PSV is en blijft mijn club’

52
0

In een interview in de Voetbal International reageert Huub Stevens over zijn periode als trainer bij PSV.

In de zomer van 2008 kwam hij naar PSV, maar zeven maanden later bood hij zijn ontslag aan. “Toevallig had ik het er gisteren op de golfbaan over met Hans Segers, toen de keeperstrainer. Hij zei dat het zo jammer was hoe dat toen gelopen is. Ik zei: ‘Hans, welke trainer er destijds was ingestapt. Hij had het niet gered’,” geeft Stevens aan.

Stevens gaat verder: De spelersgroep was verdeeld, kwalitatief niet goed genoeg ook. Na drie maanden wist ik al dat het onbegonnen werk was. Eigenlijk had ik na mijn eerste gesprek al voor de klus moeten bedanken. Maar Toos was ziek, ik wilde terug naar Eindhoven. En PSV is en blijft mijn club.”

Na zijn vertrek bij PSV gaf hij nooit meer terug te keren in het Philips Stadion. “Die pijn was snel gezakt, ik ben sindsdien verschillende keren in het Philips Stadion geweest,” zegt de voormalig verdediger. “Laatst nog voor een diner met de spelers die Europese bekers wonnen in 1978 en 1988. Was erg leuk. Perfect georganiseerd door Toon Gerbrands.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here