Home Nieuws Huub Stevens maakt zich geen zorgen over PSV: ‘Dit kan gebeuren als...

Huub Stevens maakt zich geen zorgen over PSV: ‘Dit kan gebeuren als je een jonge onervaren trainer aanstelt’

99
0

Huub Stevens zegt niet speciaal op de te kijken van de problemen bij PSV.

De Limburger ziet nog steeds een toekomst voor Mark van Bommel bij PSV weggelegd. Stevens vindt dan ook dat Mark van Bommel de kans moet krijgen om PSV weer uit de crisis te loodsen. Volgens de 65-jarige Limburger heeft PSV voor een jonge trainer gekozen en dan weet je dat dit de gevolgen kunnen zijn.

“PSV heeft jonge trainers aangesteld en daarmee weet je van tevoren dat er fouten gemaakt kunnen worden”, zegt Stevens in het Eindhovens Dagblad. “Van teleurstellingen en fouten leer je het meest. En dat moet ook. De club moet in deze interlandperiode proberen de rijen gesloten houden en de zaak weer op de rit zien te krijgen. Logisch dat Van Bommel nu even de tijd wordt gegund, al zijn er natuurlijk wel zware klappen gevallen. Dat valt niet te ontkennen.”

Stevens heeft ervaring met clubs in zwaar weer. De Limburger ziet zichzelf echter niet bij PSV aan de slag gaan als crisismanager of Mark van Bommel de helpende hand te bieden. Een nieuwe kans als trainer van PSV ambieert hij dus zeker niet. “Nee, zegt hij. “Het is heerlijk om even uit de tunnel te zijn en gewoon een keer rustig op de tribune te zitten.”

 


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here