Home Nieuws Huub Stevens kraakt keepersbeleid: ‘PSV heeft een geweldige keeper laten gaan’

Huub Stevens kraakt keepersbeleid: ‘PSV heeft een geweldige keeper laten gaan’

6648
0

Huub Stevens heeft weinig begrip voor de beslissing van PSV om Lars Unnerstall zo gemakkelijk naar FC Twente te laten vertrekken.

Unnerstall voelde weinig vertrouwen in Eindhoven en besloot zijn heil ergens anders te zoeken. Hij verbond zich voor vier jaar aan FC Twente.

“Dat had ik nooit laten gebeuren als ik PSV was geweest”, aldus Stevens in gesprek met het Eindhovens Dagblad. “Ik heb de verklaringen gelezen, dat hij door de bouw van een huis naar Twente wilde en PSV hem een contract had aangeboden. PSV was dus wel in gesprek met hem en FC Twente heeft toegeslagen, terwijl PSV toch een grotere club is. Met meer vertrouwen of een beter salaris was hij misschien wel gebleven bij PSV.”

Stevens is hard voor PSV inzake het keepersbeleid. Stevens weet wat de kwaliteiten van Unnerstall zijn. Hij kent de keeper nog van zijn tijd bij Schalke 04.

“Nu zijn in de zestien grote fouten gemaakt die punten kosten”, doelt hij op de blunders van Drommel en Yvon Mvogo. “Dat kan PSV zich niet permitteren. Ze hadden hem echt moeten houden, desnoods met Drommel en Mvogo erbij.”

Stevens geeft PSV het advies voor de toekomst. “Dat iemand één assistent meeneemt, kan natuurlijk. Maar de club bepaalt het beleid en ook welke spelers er komen. Als het allemaal in goed overleg gaat, is het prima maar er is wel een aantal spelers dankzij of op voorstel van Schmidt gekomen.”


Vorig artikelPSV overtreft alle verwachtingen van Mwene: ‘De liefde en passie die de stad voor PSV heeft is uniek’
Volgend artikelRonald de Boer: ‘PSV treft geen blaam met Ihattaren’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in