Home Nieuws Huub Stevens is fan van Roger Schmidt en nodigt Schmidt en staf...

Huub Stevens is fan van Roger Schmidt en nodigt Schmidt en staf uit voor terrasbezoek

1263
0

Huub Stevens is een liefhebber van de aanpak van Roger Schmidt. De Limburger kan zich prima vinden in de werkwijze van de Duitse trainer en zijn gevolg.

Schmidt krijgt veel kritiek in Nederland en daar kan Stevens zich erg over opwinden. Enkele weken geleden schoffeerde Stevens de kritiek van Mario Been bij ESPN al door faliekant tegen Been in te gaan.


Stevens sprak onomwonden uit niets te begrijpen van de kritiek op de keuzes van Schmidt, zijn wissels en spelsystemen. Analist Mario Been had nauwelijks nog een woord in te brengen na de lofzang van Stevens.
Huub Stevens staat in contact met Schmidt en heeft hem en zijn gevolg in de vorm van diens stafleden, al uitgenodigd een bezoek aan een Eindhovens terras te brengen, zo meldt het Eindhovens Dagblad.

“De technische staf die er nu werkt, ken ik goed”, zegt Stevens in gesprek met het Eindhovens Dagblad. “Met de assistenten Jörn Wolf en Lars Kornetka heb ik bij HSV en Schalke nog gewerkt. Ik heb hen en Schmidt al uitgenodigd om een keertje een terrasje te pakken, als het straks allemaal weer kan. Jörn was mijn perschef in de tijd in Hamburg en Lars was analist in Gelsenkirchen.”

Schmidt heeft bij PSV een tweejarig contract en moet gewoon de tijd krijgen, vindt Stevens. “Soms lees of hoor ik dingen over hem, die ik wel erg gezocht vind. Spijkers op laag water zoeken zelfs. Natuurlijk zijn spelers nu niet allemaal fit, maar dat kan aan van alles liggen en hoeft niks met de trainingen te maken te hebben.”

“Dat hij Philipp Max zondag kort voor tijd wisselt in De Kuip? Als buitenstaander kun je daar heel moeilijk over oordelen”, aldus Stevens. “Die jongen is nota bene ziek geweest en misschien heeft hij zelf wel aangegeven dat het niet meer ging of kon Schmidt zien dat hij zichzelf aan het forceren was. Hij en de staf kennen alle medische data, wij niet”, aldus Huub Stevens over zijn collega Roger Schmidt.


Facebook Comments