Home Nieuws Huub Stevens hoopt op aanblijven Ricardo Rodriguez: ‘PSV gaat kloof met AZ...

Huub Stevens hoopt op aanblijven Ricardo Rodriguez: ‘PSV gaat kloof met AZ en Ajax verkleinen’

2728
0

Huub Stevens is vol vertrouwen wat het nieuwe seizoen aangaat. De Limburger ziet het helemaal zitten met Roger Schmidt.

De Limburgse oud PSV’er denkt dat het PSV ook gaat lukken om AZ en Ajax te achterhalen waar dat afgelopen seizoen juist niet lukte. De Limburger heeft hoge verwachtingen van Roger Schmidt in Eindhovense dienst. “Ik denk wel dat PSV de kloof naar Ajax en AZ duidelijk zal verkleinen. Dat zal ook moeten.”


“Ik ken hem van Leverkusen en RB Leipzig. Het is een open man, die nog altijd wil leren en met kritiek kan omgaan”, zegt Stevens tegen Omroep Brabant.

“En wat een heel goede eigenschap is: hij wil graag winnen, met een bepaalde manier van voetbal met veel pressing naar voren. Ik hoop dat hij dat kan overbrengen. En dat de spelers die hij tot zijn beschikking heeft, het ook kunnen uitvoeren. Als dat zo is, dan gaan we leuke wedstrijden zien bij PSV.”

PSV zal zich links en rechts enigszins moeten versterken, weet ook Stevens. “Je zult er in de verdediging en op de linkerkant toch iets bij moeten halen”, benadrukt Stevens. “Op het middenveld heb je veel loopvermogen nodig en voorin heb je spelers nodig die snel omschakelen. Maar ook zij zullen veel loopvermogen moeten hebben.”

Stevens weet wel hoe PSV zich terug aan de top kan nestelen. De gepassioneerde trainer hoopt dat PSV erin slaagt om Ricardo Rodríguez toch binnenboord te houden. “Hij was het ontbrekende mozaïeksteentje, die zoveel kwaliteit heeft dat hij de andere spelers mee kon trekken. Het is te hopen voor PSV dat hij van héél veel geld afziet en dat hij volgend seizoen nog te zien is hier.”


Facebook Comments Box