Home Nieuws Huub Stevens en Aad de Mos geloven in Mark van Bommel en...

Huub Stevens en Aad de Mos geloven in Mark van Bommel en zien ontwikkeling

67
0

Mark van Bommel krijgt van de fans veelal negatieve kritieken te verwerken maar van collega’s en oud collega’s krijgt de onder vuur liggen van Bommel ook positieve kritieken.

Zowel Aad de Mos en Huub Stevens zijn van mening dat Mark van Bommel zich zal gaan herstellen met zijn elftal. Ze houden terecht vertrouwen in de kwaliteiten en capaciteit van Mark van Bommel. In gesprek met Omroep Brabant blikken ze vooruit.

Beide ervaringsdeskundigen denken dan ook dat PSV zondag tegen sc Heerenveen de eerste zege sinds 6 oktober gaat boeken. Daar is Aad de Mos heilig van overtuigd.

Na zes wedstrijden zonder overwinning wordt het de hoogste tijd voor PSV, aldus De Mos. De oud-trainer verwacht een zege. “Heerenveen is een ploeg die PSV goed ligt. Dat wordt appeltje-eitje voor PSV. Zeker als Steven Bergwijn en Donyell Malen terugkeren”, zegt hij tegen Omroep Brabant.

De Mos vindt dat Mark van Bommel zich in de sportieve crisis goed staande heeft gehouden. “Het is goed dat hij zijn spelers in bescherming neemt. Hij maakt fouten zoals laatst met Jeroen Zoet of vorig seizoen de bekernederlaag tegen RKC, maar hij geeft zijn fouten wel toe en hij leert er ook van.”

“Je moet vooral geen toneelstukje opvoeren, maar gewoon jezelf blijven”, zegt Stevens, die zelf in 2008 zijn ontslag indiende als PSV-trainer na mindere resultaten. “En Mark van Bommel blijft zichzelf en komt rustig over in de media.”

De Mos: “De ploeg moet zich vooral richten op een mooie prestatie in de KNVB Beker en zo ver mogelijk komen in Europa. Ajax ga je niet meer inhalen, maar als je dan de strijd met AZ nog aangaat om plek twee, zou je het seizoen nog kunnen redden.”

https://twitter.com/JobWillemse10/status/1197832570429419526?s=20


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here