Home Nieuws Huub Stevens complimenteert PSV en looft kwaliteiten Baumgartl

Huub Stevens complimenteert PSV en looft kwaliteiten Baumgartl

100
0

Voormalig VFB Stuttgart trainer Huub Stevens verwacht dat Timo Baumgartl een aanwinst zal zijn voor PSV en heeft lovende woorden over voor de Duitse centrumverdediger.

De 23-jarige centrale verdediger brak tijdens het seizoen 2014/2015 door bij VfB Stuttgart, waar Stevens toen hoofdtrainer was. Stevens deelt complimenten aan PSV uit voor het vastleggen van de Duitse verdediger.

De jonge Baumgartl vocht inmiddels menig degradatieduel uit met de ploeg uit Zuid-Duitsland maar groeide onder Huub Stevens uit tot steunpilaar van de ploeg. “Hij liet ons geen andere keuze dan hem op te stellen. Hij liet op trainingen al duidelijk zien dat hij verder was dan de anderen”, vertelt Stevens aan Voetbal International.

Stevens geldt als een fan van de Duitser en vindt Baumgartl een snelle, complete verdediger, die in de eerste plaats aan verdedigen denkt. “Verder is hij kopsterk, goed in de één tegen één en heeft hij duelkracht”, somt Stevens op. “Hij is echt een allround-verdediger, want zijn inspeelpass – een kwaliteit die in de Nederlandse competitie gevraagd wordt – is ook in orde.”

 


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here