Home Nieuws Hugo Borst hard voor Armando Obispo en excuseert zich bij zijn ouders

Hugo Borst hard voor Armando Obispo en excuseert zich bij zijn ouders

4244
0

Analist en Spartaan Hugo Borst is meedogenloos voor Armando Obispo na diens grove fouten in de uitwedstrijd bij FC Groningen.

De noordelingen, notabene degradatiekandidaat in de Eredivisie, konden met gemak vier keer scoren tegen PSV nadat de defensie de poorten wagenwijd open had gezet. Er leek voor PSV geen vuilte aan de lucht te zijn maar het liep allemaal anders. Analist Borst gaat daags na de geflatteerde 4-2 nederlaag van PSV in Groningen flink tekeer over Obispo. Na Aad de Mos laat ook Borst geen spaan heel van Obispo.

De schrijver en analist laat in het item Panenka van AD Sportwereld niets heel van Obispo. Borst denkt zelfs dat het klaar is voor Obispo bij PSV. Overdreven gesteld zegt Borst ook nog: ‘Met Armando Obispo bij PSV komt het nooit meer goed, dit is einde carrière’, overdrijft de AD journalist.

Ten slotte excuseert Borst zich nog bij de ouders van Obispo, omdat het besef er wel degelijk is dat hij erg hard is in zijn oordeel over hun zoon, aldus Hugo Borst na FC Groningen – PSV.


Vorig artikelVeel lof voor ontwikkeling PSV én Veerman: ‘Van Nistelrooij heeft het op de rails, PSV was oppermachtig’
Volgend artikelMatig duel Arsenal in Engelse Premier League, Engelse koploper minder onaantastbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in