Home Nieuws Houdt PSV Joey Veerman vaker bewust uit de media? ‘Een ongeleid projectiel,...

Houdt PSV Joey Veerman vaker bewust uit de media? ‘Een ongeleid projectiel, heeft lak aan alles’

10193
0

Valentijn Driessen zag dat de bom deze barste bij PSV nadat zijn krant informatie van een of meerdere zaakwaarnemers kreeg doorgespeeld.

Voor de media is het smullen geblazen maar de onrust bij en rond de club is een slechte zaak te noemen. De naam van Joey Veerman valt geregeld als het over de onrust rond PSV gaat. Driessen stelt dat Veerman het hart op de tong heeft en nog één van de weinige voetballers die zich echt uitspreekt in de media. De journalist vindt dat een goede zaak, maar weet dat men bij PSV daar vermoedelijk minder blij mee is. Sterker nog: volgens hem wordt hij weleens bewust naar achteren gehouden in de media.

Dat zegt Driessen in de show ‘Het Bonusprogramma’, georganiseerd door studenten journalistiek. Op de vraag of er uitzonderingen zijn op spelers die niets meer te melden hebben, wijst Driessen naar Joey Veerman.

“Hem zie ik regelmatig. Ook voor de televisie, hij heeft lak aan alles. Niet voor niets wordt hij door PSV niet altijd gevraagd om de mixed zone in te gaan of achter de microfoon plaats te nemen.”

Driessen denkt dat door de huidige ontwikkelingen rond de club weleens bewust voor gekozen kan worden om Veerman níet naar voren te schuiven. “Hij is een ongeleid projectiel natuurlijk”, zei de journalist van De Telegraaf.

“Ik ben heel benieuwd hoe hij op de situatie van PSV gaat reageren zondag. Maar ik denk niet dat we hem te zien krijgen. Ze gaan hem denk ik weghouden van de media”, denkt Driessen. De meeste spelers zijn minder uitgesproken dan Veerman, vindt Driessen. “Negen van de tien spelersinterviews kun je overslaan, omdat ze niets te melden hebben”, aldus een kritische Valentijn Driessen.


Vorig artikelHuub Stevens verwacht Peter Bosz als nieuwe trainer: ‘Ruud kan heel raar reageren’
Volgend artikelPSV zeker van plek twee dankzij twee Mbappé-achtige doelpunten van uitblinker Xavi Simons

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in