Home Nieuws Hoofdscout Molde FK: Geen contact met PSV over Brynhildsen

Hoofdscout Molde FK: Geen contact met PSV over Brynhildsen

809
0

In Nederland volgende geruchten over interesse vanuit PSV in de talentvolle Noorse aanvaller Brynhildsen elkaar in rap tempo op.

De verschillende clubwatcters en journalisten vallen over elkaar heen in de wetenschap dat er een opvolger voor Cody Gakpo gevonden dient te worden. Dat er een opvolger voor Gakpo zal gaan komen, mag geen geheim heten maar welke nieuwe aanvaller dit precies zal gaan betreffen, is nog niet geheel duidelijk. Feit is dat de transfer van Gakpo naar Liverpool veel los heeft gemaakt in de media.

Volgens transferspecialist Fabrizio Romano heeft PSV in Noorwegen aangeklopt voor de vervanger van Cody Gakpo maar vanuit de Telegraaf werd dit weer tegengesproken. PSV zou zelfs met Molde FK in gesprek zijn over de mogelijke komst van Ola Brynhildsen.

De 23-jarige aanvaller ligt nog tot medio 2024 vast bij de Noorse landskampioen maar men is op de hoogte van de ambijties van de jonge Noor en de club zou bij een goed bod ook mee willen werken aan een transfer. Verder dan dat valt er uit Noorwegen niet te melden, kan hoofdscout John Vik inmiddels bevestigen. In Noorwegen melden meerdere verschillende bronnen dat er nog geen contact is geweest tussen beide clubs.


Vorig artikelGakpo volgt ondanks berichten over ’te lage’ transfersom Lozano op als duurste uitgaande transfer ooit
Volgend artikelValentijn Driessen na verkoop Gakpo: ‘PSV kan kampioenswens nu wel bij grofvuil zetten’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in