Home Nieuws Hoofdrol voor Jetro Willems; PSV meldt zich bij Chelsea

Hoofdrol voor Jetro Willems; PSV meldt zich bij Chelsea

13
0

Adam Maher vertolkt met zijn vertrekwens slechts een bijrol in de laatste dagen van de transfermarkt. De hoofdrol is weggelegd voor Jetro Willems. 

PSV heeft zich in aanloop naar een mogelijk vertrek van Willems gemeld bij Chelsea voor de Braziliaan Kenedy. PSV wil de Braziliaan op huurbasis over nemen, meldt het Eindhovens Dagblad zondagavond. Twee weken geleden werd Kenedy al voorzichtig gelinkt aan een tijdelijk vertrek naar PSV. Kenedy is van nature een aanvaller die op alle posities voorin uit de voeten kan, maar is ook inzetbaar als linksback. Op die positie werd de Braziliaanse jeugdinternational vorig nog gebruikt door Guus Hiddink.

Veel lijkt af te hangen van de toekomst van Jetro Willems. Vertrekt de linksback in de laatste fase van de zomerse transferperiode alsnog, dan is Kenedy zijn meest logische vervanger. PSV weet volgens het ED nog niet honderd procent zeker of Willems deze zomer nog vertrekt.

Kenedy staat sinds vorig jaar onder contract bij Chelsea, dat hem voor ruim negen miljoen euro overnam van het Braziliaanse Fluminense. In zijn debuutseizoen kwam de twintigjarige linkspoot tot twintig wedstrijden en twee doelpunten. Zo bepaald Jetro Willems de laatste dagen van de huidige transferwindow.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here