Home Nieuws Honderden PSV fans pleiten voor ontslag Roger Schmidt, deel geeft Schmidt nog...

Honderden PSV fans pleiten voor ontslag Roger Schmidt, deel geeft Schmidt nog een kans op herstel

3989
0

De actualiteiten rond PSV gaan heden ten dage over de vele blessures in de selectie en de nieuwe Corona maatregelen.

Daar valt immers ook genoeg over te discussiëren gezien de vele spelers die niet voor de club in actie kunnen komen. Het is opvallend te noemen dat de selectie van Schmidt zoveel geblesseerde spelers kent. Enkele spelers zijn inmiddels onderweg naar volledig herstel zodat de ziekenboeg langzaam maar zeker leeg zal gaan stromen.

Tot enkele weken geleden, ten tijde van de mindere resultaten van PSV onder Schmidt, ging het veelal over het na dit seizoen aflopende contract van de Duitse trainer. Het gaat bij PSV inmiddels al enkele weken niet meer over de contractverlenging van Roger Schmidt. PSV staat immers gedeeld eerste op de ranglijst en maakt nog kans op alle prijzen en dus lijkt er weer mee draagvlak te zijn onder de fans. Zo werkt het mechanisme nu eenmaal in de voetballerij.

Toch lijken de PSV fans de moeizame weken nog niet vergeten te zijn. Het verlies tegen Feyenoord en Ajax heeft zo zijn sporen nagelaten. Het heeft er dan ook alle schijn van dat veel PSV fans een langer verblijf van Roger Schmidt in Eindhoven niet zien zitten. De recente poll op PSV Inside over de contractverlenging van Roger Schmidt in Eindhoven bracht naar voren dat feitelijk duizenden PSV fans niet op een langer verblijf van de Duitse coach meer zitten te wachten.

Van de 4000 stemmen is 23% voor direct ontslag van de Duitse coach. De rigoureuze maatregel van ontslag is dus voor honderden PSV fans het noodzakelijke geworden in het tweede seizoen van de Duitse coach. Voor 31% van de stemmers geldt dat men opteert voor een beslissing in de winterstop over het wel of niet verlengen van het contract van de hoofdcoach. Europees voetbal na de winterstop kan immers nog worden afgedwongen door Roger Schmidt en zijn selectie. 28% van de stemmers houdt zich enigszins op de vlakte en ziet Schmidt het seizoen wel graag afmaken maar geen nieuw contract tekenen bij de club. 18% van de stemmers vindt dat PSV zich onder Schmidt wel degelijk weet te ontwikkelen en pleit voor het verlengen van het contract.

De percentages over de beoogde contractverlenging van Roger Schmidt bij PSV luisteren naar de volgende cijfers:

Is op dit moment geen optie, beslissing in de winterstop nemen (31%)
Is geen optie meer, PSV ontwikkelt zich niet en staat stil (28%)
Is geen optie, het contract moet per direct worden ontbonden middels ontslag (23%)
Moet gewoon doorgang vinden, PSV ontwikkelt zich onder Schmidt (18%)


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here