Home Nieuws Honderden PSV fans in Spanje, mogelijke tegenstanders na de winterstop zijn Dortmund...

Honderden PSV fans in Spanje, mogelijke tegenstanders na de winterstop zijn Dortmund en Leipzig

2367
0

PSV krijgt donderdagavond flink wat steun van Nederland in de uitwedstrijd tegen Real Sociedad.

Het elftal van Roger Schmidt wordt donderdagavond in een regenachtig San Sebastian gesteund door ongeveer 1200 tot 1300 fans inclusief de businessclub-leden. In Estadio Municipal De Anoeta in de wijk Donostia mag PSV gelijkspelen om in februari 2022 in de tussenronde van de Europa Legue actief te blijven.

Verliezen van Real Sociedad betekent kwalificatie voor de Conference League. De wedstrijd in San Sebastian zou normaal gesproken door het weer fit aan het geraken PSV niet verloren mogen worden dus we gaan er dan ook vanuit dat PSV na de winterstop in het tweede Europese toernooi van de UEFA actief zal zijn.

Mogelijke tegenstanders zijn interessante tegenstanders te noemen. PSV kan namelijk het Borussia Dortmund van Donyell Malen treffen maar ook het Red Bull Leipzig van het machtige Red Bull concern. Die laatste club trachtte afgelopen weekend hemel en aarde te bewegen Roger Schmidt als hoofdtrainer aan te stellen. Ook FC Porto of Zenit Sint Petersburg behoren tot de clubs welke PSV in februari zou kunnen gaan treffen na een goede afloop in Noord-Spanje.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here