Home Nieuws Hoge verwachtingen bij Sam Lammers: ‘Ik heb nog niet met Roger Schmidt...

Hoge verwachtingen bij Sam Lammers: ‘Ik heb nog niet met Roger Schmidt gesproken’

1038
0

Ernest Faber heeft met de laatste wedstrijd van PSV in en tegen FC Groningen afscheid genomen als trainer van PSV.

Roger Schmidt zal interim-trainer Faber opvolgen nu duidelijk is geworden dat het seizoen niet meer uitgespeeld zal gaan worden. Spits Sam Lammers is alvast positief en kijkt ontzettend uit naar het nieuwe tijdperk bij PSV.


Lammers heeft vooralsnog nog niet met de Duitser trainer gesproken maar kijkt desondanks uit naar de samenwerking. “Er zijn heel veel positieve verhalen over hem. Ik heb hem nog niet gezien of gesproken, maar de speelstijl bevalt me wel als ik zie wat hij bij andere clubs heeft gedaan”, zegt Lammers in gesprek met PSV TV.

“Ik denk dat we een mooi seizoen tegemoet kunnen gaan. Ik moet hem nog ontmoeten en weet nog niet wat voor trainer het is, maar ik heb er vertrouwen in.”

Het seizoen werd vrijdag officieel beëindigd en daarmee werd PSV aan de vierde plaats op de ranglijst gekoppeld. PSV was net bezig aan een indrukwekkende reeks maar Lammers staat nuchter in het besluit.

“Je denkt er wel aan, maar kunt er niets mee”, zegt Lammers. “Ik was net een paar wedstrijden onderweg na m’n blessure. Het is zonde dat het dan ineens stopt. We waren aan een goede reeks bezig met PSV. Op dit moment zijn er belangrijkere zaken.”


Facebook Comments