Home Nieuws Hoe ziet de toekomst van Ihattaren bij Oranje eruit? ‘Ihattaren had toezegging...

Hoe ziet de toekomst van Ihattaren bij Oranje eruit? ‘Ihattaren had toezegging voor EK selectie Oranje’

2251
0

Mohamed Ihattaren doorliep ongeveer alle Oranje jeugdelftallen en wist mede op basis van zijn Oranje verleden te kiezen voor het Nederlands Elftal.

Met volle overtuiging maakte hij zijn keuze voor een carrière als Oranje international. De glans van die keuze is inmiddels wel verdwenen en de geruchten over een interlandcarriere voor Marokko nemen toe.


Zeker gezien het nieuws rond de vermeende toezegging van Ronald Koeman. De huidige coach van FC Barcelona heeft ruim een jaar geleden de toezegging aan Ihattaren gedaan dat hij mee zou gaan naar het EK indien hij zou kiezen voor het Nederlands elftal.

Dat mag met recht opmerkelijk nieuws worden genoemd. De beelden van een breeduit lachende Koeman en Ihattaren op de Herdgang staan immers nog op de netvliezen. Een jaar later is alles anders rond en met met Ihattaren. Frank de Boer lijkt het net als Roger Schmidt niet zo te hebben met Ihattaren.

Koeman was erg gecharmeerd van Ihattaren en deed hem volgende de Telegraaf de toezegging. Dat werd vrijdag gemeld in de Kick-off podcast van de Telegraaf. Toenmalig bondscoach Ronald Koeman zou die belofte persoonlijk hebben gedaan tegenover Ihattaren. Frank de Boer zette al snel een streep door die afspraak.


Facebook Comments