Home Nieuws Hoe Veerman zijn Oranje week beleefde, middenvelder wijst naar Guti: ‘Dit was...

Hoe Veerman zijn Oranje week beleefde, middenvelder wijst naar Guti: ‘Dit was een ouderwets PSV’

3086
0

Joey Veerman keek met een goed gevoel terug op de wedstrijd tegen NEC.

“Dit hebben we al een tijdje niet gezien. We waren heel comfortabel aan de bal en hadden een paar goede aanvallen en counters. Dit was een ouderwets PSV”, aldus Veerman in gesprek met ESPN. “Vandaag werkte het ook heel goed met Érick Gutiérrez. Ik kon daardoor wat meer vooruit en daar hou ik wel van”, zei Veerman over zijn samenspel met de Mexicaanse middenvelder.

De middenvelder kreeg ook een vraag over het euvel van de uitwedstrijden, die al maanden op rij niet of nauwelijks worden gewonnen. In Nijmegen was anders dan anders want PSV zegevierde vrij eenvoudig. Heeft PSV te kampen met een uitsyndroom?

“Als je kijkt naar de wedstrijd tegen RKC hadden we het ook gewoon onder controle. Als je dan niet met een grote voorsprong voor staat, wordt het toch penibel bij ons. Nu hadden we die grote voorsprong wel en was het zelfvertrouwen goed. Dan komen we niet meer in de problemen.” Veerman blikte ook terug op zijn periode bij Oranje, waar hij vanwege ziekte wegviel. Het werd een bijzondere week na flink ziek geweest te zijn.

“De dokter zei dat het een buikvirus was. Meteen na het eten gingen Sven Botman en ik naar onze kamer met een beetje buikpijn. Hij begon al snel te kotsen en ik ging er achteraan. Hij ging toen naar zijn eigen kamer. Ik werd rond half twee ’s nachts wakker en heb tot half zeven lopen kotsen. Toen ik mijn telefoon opende, zag ik dat de taxi voor Sven al was besteld. Mijn koorts werd gemeten en ik had ook koorts, dus ik ben toen ook met de taxi naar huis gegaan”, aldus Joey Veerman over zijn roerige week.


Vorig artikelOok tevreden van Nistelrooij denkt nog aan de titel: ‘Hij speelde de beste wedstrijd van het seizoen’
Volgend artikelOok Engelse staatsomroep BBC in Spakenburg en richt pijlen op Spakenburg – PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in