Home Nieuws Hoe PSV Betis Sevilla te slim af was in de strijd om...

Hoe PSV Betis Sevilla te slim af was in de strijd om Farfan: ‘Ik stond op het punt om naar Betis te gaan’

1121
0

Een prachtige carriere. Jefferson Farfan kwam naar Europa om te slagen als profvoetballer en keerde glansrijk terug naar Zuid-Amerika.

Slechts negentien jaar oud was de aanvaller toen PSV hem vast wist te leggen. In die tijd had PSV stevige concurrentie van vele Europese clubs in de strijd om de handtekening van de veelbelovende aanvaller maar de naam van de club en een sterk staaltje handelsgeest deed de rest. Farfan werd PSV’er en was meteen verkocht toen hij in Eindhoven aankwam en kennis met de club en de selectie maakte.

Jefferson Farfan was ook erg onder de indruk van zijn ploeggenoten toen op negentienjarige leeftijd deel ging uitmaken van de selectie van PSV. De aanvaller beëindigde vorige week zijn voetballoopbaan en kijkt vol genoegen terug. “Ik stond op het punt om naar Real Betis te gaan”, vertelt Farfan aan Fútbol en America. “Dat was bijna rond, maar mijn zaakwaarnemer vertelde dat er een betere club zou komen. Dat was PSV. Het was altijd al een droom van me om samen te spelen met de beste voetballers ter wereld en uit te komen in de Champions League”, aldus Farfan.


Vorig artikelStatus Drommel | Kan Benítez uitgroeien tot één van de betere PSV keepers aller tijden?
Volgend artikelTopfitte Xavi Simons laat niets aan het toeval over en straalt in alles drang naar de titel uit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in