Home Nieuws Hoe lachende Feyenoorders Valentijn Driessen over Peter Bosz aanspraken vóór Feyenoord –...

Hoe lachende Feyenoorders Valentijn Driessen over Peter Bosz aanspraken vóór Feyenoord – PSV

2696
0

PSV maakte afgelopen vrijdagavond indruk op vijandelijke bodem. In het huis van Feyenoord werd de regerend landskampioen zonder pardon aan de kant gezet.

De overwinning in de Kuip was terecht te noemen. Na afloop sloot ook Arne Slot zich aan bij de mening van de aanwezige journalisten. PSV verdiende de overwinning en was in de Kuip de betere van de twee topclubs. De ploeg van Bosz was met een percentage van 60% balbezit heersend in het stadion waar het zo vaak lastig voetballen is voor PSV.

Gezegd moet worden dat PSV sinds januari 2021 niet meer verloor in Rotterdam en zelfs twee keer de KNVB beker won, twee keer op een rij gelijkspeelde tegen Feyenoord en nu dus ook de Johan Cruijff Schaal veroverde ten koste van de landskampioen. Voor de wedstrijd gaf men weinig kansen voor PSV. Zowel de verschillende journalisten als analisten gaven hoog op van het Feyenoord van Arne Slot maar vanaf de aftrap kantelde het beeld al meteen.

Dat gold ook voor Valentijn Driessen. De Telegraaf-journalist voorspelde een 3-1 overwinning voor Feyenoord. Ook de fans van de club uit Rotterdam konden zich er geen voorstelling van maken dat PSV er in thuishaven de Kuip met de winst vandoor zou gaan. Peter Bosz hield zijn strijdplan simpel en wilde dat Feyenoord afgejaagd zou gaan worden in eigen huis en zo geschiedde. Driessen werd naar eigen zeggen bij aankomst in Rotterdam dan ook aangesproken en aangeklampt door fans van Feyenoord, die de draak staken met Peter Bosz.

“Ik kwam hier aanlopen en al die Feyenoorders zeiden: ‘Haha, PSV wil graag een prijs winnen en dan nemen ze Peter Bosz, hoe is het in godsnaam mogelijk?’ Nou, hij heeft wel laten zien dat hij in korte tijd een heel aardig elftal heeft samengesteld, dat zeer acceptabel voetbal speelt”, wijst Driessen naar de Feyenoord fans die hem in de Kuip aanspraken.

De criticaster en analist van De Telegraaf was zeer te spreken over dat wat hij in de Kuip voorgeschoteld kreeg. Driessen was dan ook onder de indruk van het spel van PSV. De journalist vindt het maar wat knap dat Bosz de speelstijl in zo’n korte tijd zo’n enorme omslag heeft kunnen doen geven en dus klinken er lovende kritieken aan het adres van Peter Bosz.

“Als je zo’n verandering ondergaat qua speelstijl in zes à zeven weken in de voorbereiding, heb je m’n hart gestolen”, vertelt Driessen in een video-item van De Telegraaf. Driessen vergist zich schromelijk want Peter Bosz was nog geen vijf weken in de weer met het huidige PSV.

“Zeker de eerste helft was PSV gewoon de baas”, gaat de chef voetbal van De Telegraaf verder. “In de tweede helft ging het wat meer gelijk op. De eerste helft was uitstekend, Feyenoord had eigenlijk geen antwoord op het voetbal van Bosz”, aldus Valentijn Driessen.


Vorig artikelParis Saint-Germain blijft zich richten op spelers van PSV, Parijse club informeert naar Jordan Teze
Volgend artikelDe boodschap van Peter Bosz voor Guus Til

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in