Home Nieuws Hoe kijkt Schmidt aan tegen zijn toekomst in Eindhoven? ‘Ik zie potentie...

Hoe kijkt Schmidt aan tegen zijn toekomst in Eindhoven? ‘Ik zie potentie en ontwikkeling’

1493
0

Hoe staat het met de toekomst van Roger Schmidt bij PSV nu het seizoen op het einde begint te lopen?

Er heerst gematigde tevredenheid onder de fans over de progressie die PSV weet te maken onder de vooraanstaande trainer Roger Schmidt. De prijzen zijn wel uit beeld verdwenen maar er is zeker perspectief op successen in Eindhoven.


Hoe kijkt Roger Schmidt zelf aan tegen zijn toekomst in Eindhoven? Tijdens de persconferentie in aanloop naar het thuisduel met Heracles Almelo van zondag kreeg Schmidt vragen over zijn contract.

Hoe gaan de paden lopen en wat zijn de plannen van de Duitser? Of hij al had nagedacht over een eventuele langere samenwerking?

Is er sprake van een volledig mislukt seizoen als PSV geen tweede zal gaan worden. ‘Ik ben heel blij hier, ik zie potentie en ontwikkeling. Volgend seizoen kunnen we een volgende stap maken en écht meedoen om de prijzen. Dat miste dit jaar, al waren we daar ook weer niet heel ver vandaan. Ik wil het seizoen zo goed mogelijk eindigen; het zou geweldig zijn om volgend jaar Champions League te spelen. Daar ligt mijn focus, niet op andere zaken.’

Schmidt vervolgt zijn visie op het lopende seizoen en zijn toekomst in Eindhoven. ‘Ik voel geen druk om in de zomer al een beslissing te nemen’, zei Schmidt. ‘Ik heb een goede relatie met John de Jong en Toon Gerbrands. We gaan vast het juiste moment vinden om een keer over dat soort zaken te praten, maar nu nog niet.’