Home Nieuws Hoe kijkt Peter Bosz naar Stijn Spierings? Spierings wacht na gesprek nog...

Hoe kijkt Peter Bosz naar Stijn Spierings? Spierings wacht na gesprek nog steeds op officiële aanbieding

6202
0

PSV sprak vorige week woensdag met Toulouse speler Stijn Spierings. De aanleiding tot het gesprek ontstond natuurlijk door de wederzijdse interesse tussen club en speler.

Spierings reisde van Frankrijk naar Eindhoven en sprak met technisch directeur Earnie Stewart. Daarna bleef het stil rondom PSV en Stijn Spierings, die zelf zijn zinnen heeft gezet op een transfer naar PSV maar tegelijkertijd ook aanbiedingen van andere clubs heeft ontvangen. In de dagen rond het gesprek tussen PSV en Stijn Spierings ontstonden ook de eerste contacten met Peter Bosz.

Inmiddels bekend is dat PSV en Peter Bosz intensieve gesprekken voeren om tot een samenwerking voor meerdere jaren te komen. Daarbij wordt de huidige selectie nauwgezet doorgenomen in combinatie met de wensen van Peter Bosz. Als de financiële mogelijkheden het toe laten en PSV en Peter Bosz op één lijn zitten met elkaar over de te halen versterkingen, kan het niet anders dat er spoedig witte rook boven het Philips Stadion zichtbaar zou moeten zijn.

De gewilde trainer heeft Stijn Spierings eerder in Ligue 1 aan het werk gezien. Bosz zag als trainer van Olympique Lyon dat Spierings in zijn eerste jaar op het hoogste niveau van Frankrijk, meteen indruk wist te maken en zich moeiteloos aan het niveau kon aanpassen.

De vraag is dan ook of Bosz het ziet zitten in de middenvelder, waar PSV de gesprekken dus al mee wist te openen. ‘Met Stijn Spierings is PSV wel al ver, maar de voormalig speler van Toulouse FC wacht volgens zijn entourage nog steeds op een officiële aanbieding’, schrijft Rik Elfrink over de middenvelder.

Donderdagmorgen bevestigde Marcel Brands dat PSV alle gesprekken over inkomende transfers ‘on hold’ heeft gezet zolang nog niet duidelijk is wie de nieuwe trainer gaat worden.


Vorig artikelMarcel Brands over een eventueel akkoord: ‘Woensdag zag het daar nog niet naar uit’
Volgend artikelVertrouwen in een goede afloop tussen PSV en Bosz: ‘Het contract lijkt geen probleem’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in