Home Nieuws Hoe kijkt men in Monaca naar PSV? ‘We weten in Monaco dat...

Hoe kijkt men in Monaca naar PSV? ‘We weten in Monaco dat PSV een grote club is’

385
0

PSV wacht donderdagavond een vechtwedstrijd tegen AS Monaco.

De ploeg van Roger Schmidt moet winnen om een goede uitgangspositie te verkrijgen voor overwintering in het Europa League toernooi. Hoe kijkt men in Monaco aan tegen PSV en de kracht van het elftal?

Het stadion van de Monegasken zal goed gaan vollopen maar niet uitverkocht geraken. Er worden rond de 14000 toeschouwers verwacht waar er 18000 toeschouwers herbergt kunnen worden in het stadion van de Monegasken. Franse media richten vandaag de pijlen op PSG en de wederopstanding van Wijnaldum en verwanten verder geen bijzondere wedstrijd tussen AS Monaco en PSV. Ook in Frankrijk telt het Europa League toernooi wat minder mee dan de Champions League.

Het elftal van Nico Kovaç is de zware wedstrijd in Eindhoven nog niet vergeten maar ziet opnieuw kansen om het gehavende PSV een nieuwe klap uit te delen. ‘Ik ga toch voor ons, ik heb vertrouwen in mijn collega’s en het team”, stelt Boadu, zegt spits tegen Voetbal International.

“Maar we weten in Monaco dat PSV een grote club is. Ajax zit qua niveau heel hoog en PSV zit daar dichtbij. Natuurlijk heb ik ze het één en ander verteld, maar we hebben ook clips gezien. Van Cody Gakpo en Noni Madueke bijvoorbeeld. Ze weten hier echt wel hoe goed de spelers in de Eredivisie zijn. Ik heb ze gezegd: we cannot mess with these guys, ze zijn heel erg goed”, die PSV en met name de zwak ingrijpen de Obispo en Drommel kansloos liet bij de 0-1 in Eindhoven.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here