Home Nieuws Hoe kijkt Ihatteren naar Ajax – PSV? In de schaduw van Madueke...

Hoe kijkt Ihatteren naar Ajax – PSV? In de schaduw van Madueke ontwikkelt zich een nieuwe ‘Herdgang parel’

3878
0

Hoe zou Mo Ihattaren naar de wedstrijd tussen Ajax en PSV gekeken hebben?

De jongen tiener uit Utrecht zag zaterdagmiddag de spelersbus van PSV welhaast vanaf zijn slaapkamer in Utrecht voorbij rijden over de A2 in de richting van de Johan Cruijff Arena. ‘Ik wil hier gewoon lekker voetballen’, zei Ihattaren vorig jaar na de wedstrijd tussen Ajax en PSV, die PSV niet in winst wist om te zetten.

PSV kwam die dag niet onder de druk uit van de Amsterdammers en dus baalde Ihattaren na afloop want hij wilde ‘gewoon lekker voetballen’, gaf hij aan. Zaterdagavond was zo’n avond maar Ihattaren zat thuis in Utrecht.

Alle aandacht gaat momenteel uit naar Noni Madueke maar op de achtergrond weet zich een nieuwe parel te ontwikkelen. Mo Ihattaren heeft dezelfde leeftijd als Noni Madueke en Yorbe Vertessen maar die beide Herdgang parels na afloop voor de camera ziet staan kan meteen de conclusie trekken dat een situaatie als die rond Mo Ihattaren voor Madueke en Vertessen ondenkbaar is.

Hoe zou Mo Ihattaren zaterdagavond naar zijn beide leeftijdsgenoten hebben gekeken? Zou er dan geen enkel moment van bezinning of spijt waar te nemen zijn bij Ihattaren?Wie zaterdagavond het spel van Yorbe Vertessen analyseerde kon niet anders concluderen dat de Belg een snelle ontwikkeling doormaakt en hard op de deur klopt van het elftal van Roger Schmidt.

De soms nog iets te onrustige Belgische aanvaller geldt als veelbelovend talent met de typische wapens als snelheid, diepgang, kracht en doelgerichtheid. In de schaduw van Noni Madueke weet een nuchtere Belg zich hard te ontwikkelen tot nieuwe aanstaande topspeler en dat mag een nieuw compliment aan het adres van de PSV Academy worden genoemd.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here