Home Nieuws Hoe FC Twente – PSV toch weer in beeld komt | Van...

Hoe FC Twente – PSV toch weer in beeld komt | Van Nistelrooij overwoog na Twente uit te stoppen

703
0

In Enschede liep PSV dit seizoen in de eerste serieuze competitiewedstrijd van het seizoen meteen tegen een nederlaag aan.

En wat voor nederlaag. De PSV fans gingen er eens goed voor zitten maar wat PSV in Enschede liet zien, is met terugwerkende kracht aan de situatie van afgelopen weken te koppelen. Bepaalde spelers laten de trainer duidelijk vallen. Die theorie gaat ook op de thuiswedstrijd tegen Heerenveen van vorige week zondag.

In Enschede liet PSV zich destijds de kaas van het brood eten en bleek er niets geen duelkracht en strijdkracht te zijn. De verhoudingen op het veld waren veelzeggend. FC Twente had het meeste balbezit, won de persoonlijke duels en leidde in alle wedstrijdstatistieken. Het was onthutsend om te zien.

Na afloop stamelde de verbaasde Ruud van Nistelrooij enkele woorden uit die toen weinig houvast boden. Het blijkt achteraf een moment te zijn waarop de trainer zichzelf al ter discussie stelde en dacht aan stoppen.

‘Wat ik al wist en niet wilde zeggen is gisteren uitgelekt: hij heeft al een paar keer eerder aangegeven dat hij wilde stoppen. Dat las ik gisteren in een van de kranten, dus ik kan het zeggen”, bevestigt Hans Kraay bij Goedemorgen Eredivisie op ESPN.

‘Het klopt. Hij heeft na de vierde wedstrijd, na de wedstrijd tegen FC Twente, gedacht aan stoppen. Hij heeft het een paar keer niet zien zitten. Ik denk dat hij wel teleurgesteld is in een aantal spelers. De zaakwaarnemers hebben gelekt naar De Telegraaf, maar dat komt door de spelers’, aldus Hans Kraaij over de inmiddels veel besproken nederlaag in Enschede.


Vorig artikelBuitenlandse clubs melden zich voor Shurandy Sambo, nieuw contract in de maak
Volgend artikelKan Hans Kraaij nog wel PSV spelers interviewen na uithaal? ‘Lopen paar achterbakse hondenkoppen daar’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in