Home Nieuws Hoe Donyell Malen Ajax de rug toekeerde voor ‘indrukwekkende jaren’ bij PSV...

Hoe Donyell Malen Ajax de rug toekeerde voor ‘indrukwekkende jaren’ bij PSV | Malen op weg naar vervolg interlandcarrière

2445
0

Donyell Malen maakt in zijn tweede seizoen bij Borussia Dortmund indruk aan de rechterkant. Malen scoort inmiddels wekelijks na een meer dan stroeve start.

Het opmerkelijke van zijn revival is dat Malen pas in de tweede seizoenshelft van het lopende seizoen op stoom is gekomen. Donyell Malen begon zijn profcarrière bij PSV. Na een aantal indrukwekkende jaren bij PSV verkaste de aanvaller voor meer dan 30 miljoen euro in juli 2021 naar Borussia Dortmund.

Malen geldt als een complete aanvaller die de jeugdopleiding van Ajax de rug toekeerde om daarna PSV furore te maken. Bekijk in onderstaande video de ins- en outs van Donyell Malen in zijn PSV jaren.

Ondertussen lijkt bondscoach Ronald Koeman opnieuw te geloven in de kwaliteiten van Donyell Malen. Afgelopen zondag sprak de bondscoach al uit erg gecharmeerd te zijn van Malen, die zich kan gaan opmaken voor een vervolg van zijn interlandcarrière bij Oranje.


Vorig artikelMarktonderzoek wijst uit: PSV populairder dan Ajax
Volgend artikelFábio Silva snakt naar vastigheid: ‘Altijd wisselen van team is ook niet eenvoudig’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in