Home Nieuws Hirving Lozano zocht Johan Bakayoko meteen op na de 1-0 winst op...

Hirving Lozano zocht Johan Bakayoko meteen op na de 1-0 winst op Lens

16968
0

PSV versloeg woensdagavond Racing Club de Lens maar eenvoudig ging het niet. Met name in de tweede helft maar ook in de eerste helft, bleek de ploeg van Bosz de trekker niet te kunnen overhalen.

Bijna kreeg PSV het spreekwoordelijke deksel op de neus maar de aanvallers van Lens wisten de spaarzame beide kansen niet te benutten, waardoor de drie punten volledig terecht in Eindhoven bleven.

Hirving Lozano maakte echter na afloop geen beste beurt bij de verschillende analisten van dienst na het analyseren van de redelijke grote kans op de 2-0. Vanuit een ander camerastandpunt bezien bleek de kans niet zo groot te zijn als eerder werd veronderstelt maar gezegd moet worden dat de keeper van Lens een stevige duit in het zakje deed door sterk op te treden op het schot van Lozano.

De kans van de Mexicaan, die eigenlijk het predikaat mogelijkheid verdient, zou pas een echte kans worden als Lozano had besloten de bal af te leggen op Johan Bakayoko. De Mexicaan besloot anders en liep na afloop meteen naar Bakayoko toe om diens verontschuldigingen aan te bieden, zo blijkt uit onderstaand Instragram-item.


Vorig artikelPOLL | De stand van zaken voor PSV na vier Champions League-wedstrijden
Volgend artikelShurandy Sambo op weg naar winterse transfer, nieuw opgewaardeerd contract Bakayoko een feit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in