Home Nieuws Hirving Lozano staat open voor terugkeer naar PSV, ‘last-minute’ transfer Bakayoko naar...

Hirving Lozano staat open voor terugkeer naar PSV, ‘last-minute’ transfer Bakayoko naar Napoli niet meer uit te sluiten

16880
0

Er gloort voorzichtig een spectaculaire transfer komende slotweek van het internationale transferwindow. Napoli heeft transferplannen met Johan Bakayoko en die zouden aanstaande week weleens concreet kunnen gaan worden.

Het nieuws dat PSV inzet op een terugkeer van Hirving Lozano naar PSV blijkt geen gerucht te zijn maar gewoon waarheid. PSV staat in contact met Lozano, die een vertrekwens bij de clubleiding van Napoli heeft weggelegd. De Mexicaanse aanvaller zou het niet meer naar zijn zin hebben in de Zuid-Italiaanse stad. Tegelijkertijd staat Lozano open voor een terugkeer naar PSV, meldt het Eindhovens Dagblad in navolging van andere media.

In 2019 vertrok Lozano naar Napoli, dat PSV ruim 40 miljoen euro betaalde maar een langer verblijf van Lozano bij PSV was voor de Mexicaan toen nog bespreekbaar. Het sportieve plan trok Lozano richting Italie, waar hij afgelopen seizoen landskampioen werd. Lozano woonde prettig in Eindhoven en voelde zich als een vis in het water bij PSV.

Dan is daar nog de interesse van Napoli in Johan Bakayoko. Die interesse is serieus te noemen en dus is het inmiddels niet ondenkbaar dat Johan Bakayoko wordt betrokken in een eventuele transfer van Hirving Lozano naar PSV. Bakayoko geldt dan op zijn beurt weer als de opvolger van Lozano, zo meldt het Eindhovens Dagblad.

Een ruil-deal zou dus mogelijk zijn, maar zo ver is het nog lang niet omdat de gesprekken tussen PSV en Lozano nog pril zijn. Napoli heeft nog geen officieel bod bij PSV weggelegd en beide clubs zouden op dit moment ook nog niet met elkaar in contact staan, is de lezing.

PSV denkt Lozano voor ongeveer 10 miljoen euro te kunnen overnemen van Napoli, waar zijn contract tot de zomer van 2024 lopend is. PSV zou pas bij biedingen vanaf 30 tot 35 miljoen euro willen nadenken over een vertrek van Johan Bakayoko.


Vorig artikelJetro Willems over Wijnaldum én over de ‘beste kopper’ van Europa
Volgend artikelVIDEO | Joël Piroe scoort meteen bij debuut voor Leeds United

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in