Home Nieuws Hirving Lozano uit vertrekwens bij Napoli: ‘Ik hoop dat het er van...

Hirving Lozano uit vertrekwens bij Napoli: ‘Ik hoop dat het er van komt’

668
0

Hirving Lozano is klaar in Napels. Althans, de Mexicaanse aanvaller wenst een stap vooruit te maken.

Lozano is altijd al een hyper ambitieuze speler geweest en die lijn wenst de Mexicaan door te trekken. De snelle buitenspeler scoort en is belnagrijk voor zijn werkgever, die momenteel op koers voor de landstitel lijkt te liggen. Echter wenst de gewilde aanvaller een volgende stap zetten in zijn loopbaan. Lozano wil Napoli in de nabije toekomst gaan verlaten voor een grotere Europese topclub, zegt hij tegenover TV Azteca Deportes.

“Ik denk dat ik bij een competitieve club speel met erg goede ploeggenoten, daardoor heb ik mezelf ontwikkeld”, aldus Lozano. “Maar de waarheid is dat ik graag voor een grotere club wil spelen. Ik zie mezelf als een heel competitieve speler die een duidelijk doel voor ogen heeft. Ik zit op een goed niveau en zou graag een stap zetten.”

De alweer 26-jarige Mexicaan verruilde PSV in de zomer van 2019 voor Napoli, dat destijds meer dan 35 miljoen euro voor hem betaalde. Het contract van Lozano in Napels loopt door tot halverwege 2024. “Ik bekijk het stap voor stap, nu moet ik mij zoveel mogelijk verbeteren, op persoonlijk en voetbal vlak. Dan hoop ik dat het ervan komt”, doelt hij op een transfer.

In het recente verleden werd Lozano gekoppeld aan Atletico Madrid, Everton en Manchester United. Ook het Londense Tottenham Hotspur werd al vaker gelinkt aan Hirving Lozano.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here