Home Nieuws Hirving Lozano opnieuw belangrijk voor Mexico

Hirving Lozano opnieuw belangrijk voor Mexico

51
0

Hirving Lozano was in de tweede groepswedstrijd opnieuw belangrijk voor Mexico. De Noord Amerikanen zijn nu dicht bij de achtste finales van het WK in Rusland.

Het tweede duel in de groepsfase tegen Zuid-Korea werd namelijk met 2-1 gewonnen, waardoor de ploeg nu op zes punten staat. Net zoals tegen Duitsland had Hirving Lozano ook nu een basisplaats. Waar hij tegen Duitsland het enige doelpunt van de wedstrijd maakte, gaf hij nu de assist bij de 2-0 van Javier Hernández.

Mexico was in de eerste helft al op een 1-0 voorsprong gekomen door een benutte penalty van Carlos Vela, nadat een Zuid-Koreaanse verdediger hands maakte in het eigen strafschopgebied.
Lozano werd in de 71e minuut uiteindelijk gewisseld bij een 2-0 stand. Diep in blessuretijd kwam Zuid-Korea nog terug tot 2-1, maar de overwinning voor Mexico kwam niet meer in gevaar.

Woensdagmiddag volgt voor Mexico om 16:00 uur het laatste groepsduel tegen Zweden.