Home Nieuws Hirving Lozano op weg naar rentree tegen NEC in het Philips Stadion,...

Hirving Lozano op weg naar rentree tegen NEC in het Philips Stadion, IND geeft werkvergunning af

1885
0

Na enkele dagen van inactiviteit is het voor Lozano tijd geworden zich te richten op een rentree in het Philips Stadion.

De Mexicaan kan aanstaande zaterdag in de thuiswedstrijd tegen NEC zijn rentree voor PSV gaan maken. De IND heeft namelijk haar werk gedaan en dat zorgt ervoor dat Hirving Lozano speelgerechtigd is en ook mag deelnemen aan de trainingen op De Herdgang. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

Ook draaide het geheel nog om een serie handtekeningen, die nog niet allemaal waren gezet. Daardoor kon Lozano tot op heden nog niet met zijn nieuwe ploeggenoten trainen. Inmiddels zijn alle hobbels weggenomen en voegde de Mexicaan zich inmiddels bij de rest van de selectie, dat zich inmiddels voorbereidt op het thuisduel met NEC van aanstaande zaterdag.

Door de komst van Hirving Lozano, door PSV als een buitenkansje omschreven, heeft trainer Peter Bosz de nodige opties in de voorhoede want de concurrentie is moordend te noemen. Met Noa Lang, Johan Bakayoko, Luuk de Jong, Ricardo Pepi, Yorbe Vertessen en Lozano beschikt PSV over zes aanvallers voor drie posities. Gezegd moet worden dat Hirving Lozano ook vanaf links kan spelen en zelfs een rol als rechtermiddenvelder zou kunnen invullen, waar Noa Lang juist weer op ’tien’ zou kunnen spelen.

Het is wel duidelijk: Peter Bosz heeft bij PSV wel wat te kiezen inmiddels. De trainer werkt op dit moment met een vrijwel fitte groep toe naar de wedstrijd tegen NEC van aanstaande zaterdag. Alleen Jordan Teze trainde tijdens de interlandperiode individueel. Armando Obispo, Mauro Júnior en Fredrik Oppegard zijn nog niet inzetbaar voor Bosz maar naderen wel volledige fitheid.

Het verhaal van Hirving Lozano is bekend. De Mexicaan wilde kost wat kost terug naar PSV en leverde zelfs 1,5 miljoen euro salaris in ten opzichte van zijn contract in Napels. Lozano kwam op Deadline Day voor ruim twaalf miljoen euro over van SSC Napoli. Via bonussen kan dat bedrag oplopen tot vijftien miljoen euro. In dat geval is Hirving Lozano PSV’s nieuwe recordaankoop. gevolgd door Noa Lang, Jerdy Schouten en Mateja Kezman.


Vorig artikelNederlandse én Italiaanse media komen superlatieven tekort na ‘wonderlijke wedstrijd’ Dumfries
Volgend artikelToptalent Emmanuel van de Blaak spreekt zich uit en wijst naar zichzelf: ‘Nog niet goed genoeg voor PSV 1’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in