Home Nieuws Hirving Lozano onderweg naar Rome: Afscheid van PSV valt Lozano en familie...

Hirving Lozano onderweg naar Rome: Afscheid van PSV valt Lozano en familie zwaar

106
0

Hirving Lozano en PSV worden dezer dagen van elkaar gescheiden.

De Latijns Amerikaanse voetballer is inmiddels onderweg naar Italië om zijn transfer naar SSC Napoli af te ronden. Dit meldt het Eindhovens Dagblad dinsdagmiddag.

De krant weet te melden dat Lozano van PSV toestemming heeft gekregen om af te reizen naar Napels en Rome. Lozano wordt woensdag gekeurd in Italië en dat gebeurt in een privé-kliniek in Rome, zo melden bronnen rond de speler, weet het Eindhovens Dagblad. Lozano zou in eerste instantie dan ook onderweg zijn naar Rome. De presentatie is eind deze week in Napels, schrijft de krant.

In totaal gaat het om een transfersom van om en nabij de 40 miljoen euro. PSV heeft er door het toch nog relatief kortstondige verblijf van de sterspeler duizenden fans uit Latijns Amerika bij gekregen. Op sociale media wordt PSV al dagenlang bedankt voor de wijze waarop het met Lozano is omgegaan. De fanatieke Mexicaanse fans, woonachtig over de hele wereld, zien PSV ook als de club waar hun idool zich kon ontwikkelen tot de internationale topspeler die hij nu is.

Het Eindhovens Dagblad weet dat Lozano en zijn familie veel moeite hebben met het naderende afscheid van PSV en Eindhoven. ‘Het afscheid van PSV valt Lozano en zijn levenspartner persoonlijk zwaar. Hij heeft het in Eindhoven enorm goed naar zijn zin gehad en apprecieerde de rust waarin hij, zijn vrouw en gezin in Zuidoost-Brabant konden wonen, schrijft het ED. Lozano werd met PSV één maal landskampioen en speelde tevens éénmaal Champions League voetbal.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here