Home Nieuws Lozano niet akkoord met Napoli over afwikkeling salaristegoeden, vraagtekens rond transfer naar...

Lozano niet akkoord met Napoli over afwikkeling salaristegoeden, vraagtekens rond transfer naar PSV

7582
0

De Italiaanse krant Corriere dello Sport, dezelfde krant waar eerder gemeld werd dat Lozano naar PSV zou vertrekken, meldt dat Napoli en Lozano in een spagaat zitten over afwikkeling van het lopende contract.

De krant denkt zelfs dat de transfer van Hirving Lozano naar PSV daardoor in het geding komt. De Mexicaan komt niet tot een akkoord met Napoli over een afhandeling van zijn contract en zijn salaristegoeden. Het verhaal rond club en speler is simpel: Lozano zou nog een deel van zijn salaris moeten ontvangen van Napoli maar de clubleiding van Napoli wil dat hij daarvan afziet.

Lozano is al persoonlijk akkoord met PSV over een basissalaris van 3 miljoen euro en had zijn vertrek bij de Italiaanse club al aangekondigd. Het was de bedoeling dat de Mexicaan woensdag naar Eindhoven zou vliegen voor de medische keuring maar daar is op dit moment nog geen sprake van, meldt het Italiaanse Corriere dello Sport.

Lozano zit nog in de wachtkamer wat een akkoord met Napoli over zijn salaristegoeden aangaat. Vanuit Italie zijn er dus enkele twijfelende geluiden te horen over het wel of niet doorgaan van de transfer van Lozano naar PSV.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat er binnen PSV nog steeds vertrouwen is dat Lozano en Napoli alsnog tot een akkoord gaan komen.


Vorig artikelPSV – Rangers FC in beeld | ‘Mooi hoe hij van het veld ging, dat heeft hij verdiend’
Volgend artikelTransferspecialist: PSV in Londen voor onderhandelingen met Nottingham over Sangar├ę

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in