Home Nieuws Hirving Lozano terug voor de winterstop, perspectief voor Noa Lang minder rooskleurig

Hirving Lozano terug voor de winterstop, perspectief voor Noa Lang minder rooskleurig

14404
0

PSV won afgelopen week met Noa Lang en Hirving Lozano in Enschede en won zonder Lang en zonder Lozano in Sevilla en in Rotterdam.

Maar natuurlijk mist de selectie van Peter Bosz beide topaanvallers want met Noa Lang en Hirving Lozano mag PSV nog sterker dan nu worden genoemd. In Enschede kwam Noa Lang in het veld net nadat Lozano door Bosz naar de kant werd gehaald. PSV zegevierde ruim in de Grolsch Veste.

In Sevilla viel Hirving Lozano al vrij snel uit dus ook voor die wedstrijd gold dat PSV zonder beide vleugelspitsen een topresultaat wist te behalen. In Rotterdam precies hetzelfde. Na afloop van de wedstrijd in de Kuip sprak Peter Bosz al uit dat de blessure van Hirving Lozano mee valt. Ondanks dat het een hamstringblessure betreft, was Bosz optimistisch gestemd over een snel herstel van de Mexicaan.

Volgens het doorgaans betrouwbare account PSVmedium kan Hirving Lozano voor de winterstop nog in actie gaan komen. De hamstringblessure van de Mexicaanse aanvaller blijkt mee te vallen, waardoor hij al snel weer in actie kan komen, zo meldt het medium.. De wedstrijd tegen sc Heerenveen van aanstaande donderdag zal echter nog te vroeg komen maar de thuiswedstrijd tegen Arsenal kan Lozano mogelijk alweer in actie komen.

De blessure van Noa Lang lijkt iets langer te gaan duren. De kans is niet heel groot dat hij dit kalenderjaar nog in actie zal komen. De terugslag waar Noa Lang mee te maken heeft, is zorgelijker dan gedacht. Dat mag met recht een teleurstelling worden genoemd.


Vorig artikelIsmael Saibari weet iedereen te overtuigen en zei voor Feyenoord – PSV al: ‘Ik wist wel dat we gingen winnen’
Volgend artikelPhillip Cocu rekent op landstitel PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in