Home Nieuws Hirving Lozano in Qatar | ‘Ancelotti belde iedere week naar Eindhoven: Zo...

Hirving Lozano in Qatar | ‘Ancelotti belde iedere week naar Eindhoven: Zo is hij’

1461
0

Érick Gutiérrez is samen met Hirving Lozano en Andres Guardado met Mexico in Qatar neergestreken om met Mexico successen te behalen.

Opvallend genoeg zijn allen op dit moment geen basisspeler maar schurken slechts tegen de basisformatie aan bij hun clubs. Érick Gutiérrez lijkt zich afgelopen weken wel weer in de basis te hebben geknokt onder Ruud van Nistelrooij maar voor Hirving Lozano en Andres Guardado geldt dat zij niet onomstoten basisspeler zijn bij Napoli en Betis Sevilla.

Voor Hirving Lozano wordt het zijn tweede WK nadat hij vier jaar geleden furore maakte voor Mexico in Rusland. Destijds was Lozano nog speler van PSV en stond al vast dat hij een grote transfer zou gaan maken. En zo geschiedde. Lozano fan Carlo Ancelotti wilde de rappe buitenspeler dolgraag naar Napoli halen en dus klopte de Italiaanse Serie A koploper aan bij PSV. Een recordtransfer was in de maak.

Hirving Lozano kan het zich nog goed herinneren maar nu vier jaar verder gaat hij met meer ervaring op zak op voor zijn tweede grote eindronde. De aanvaller kan niet wachten op het WK in Qatar, zegt hij tegen The Players’Tribune. “Op een dag werd ik gebeld door een telefoonnummer uit Italië. ‘Hola Chucky? Dit is Carlo Ancelotti’. Toen ik zijn naam hoorde, was ik uit het lood geslagen. Ancelotti was op het WK als analist werkzaam geweest bij de Mexicaanse televisie. Hij had mijn goal gezien en hij wilde mij naar Napoli halen”, zegt de populaire Mexicaan.

De Italiaanse befaamde trainer gaf niet op en bleef Lozano contacten. “Tijdens het seizoen 2018/19 kreeg ik elke week een telefoontje van hem. Als ik geblesseerd was geraakt, dan vroeg hij hoe het met mij ging. Zo is hij gewoon. Toen hij me vroeg naar Napoli te komen, hoe kon ik geen nee zeggen. Je kent Ancelotti. Hij is een fantastische coach, maar een nog mooier persoon”, aldus een enthousiaste Hirving Lozano.


Vorig artikelHij die in 2007 als groter talent dan Karim Benzema werd beschouwd
Volgend artikelOranje in Qatar: ‘Met name Xavi Simons valt in positieve zin op’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in