Home Nieuws Hirving Lozano geland op Eindhoven Airport, PSV fans en cameraploegen massaal op...

Hirving Lozano geland op Eindhoven Airport, PSV fans en cameraploegen massaal op de been voor Lozano

3622
0

Vrijdagmorgen vroeg vertrok Hirving Lozano vanuit Napels met een privevliegtuig naar Eindhoven Airport.

De vlucht van de Mexicaan werd massaal gevolgd door PSV fans, meldde Omroep Brabant vrijdagmorgen. De terugkeer van Hirving Lozano maakt veel los onder de PSV aanhang, die de Mexicaan maar wat graag zien terugkeren. Het vliegtuig met Lozano bleek vrijdag de meest gevolgde vlucht op aarde, meldt Omroep Brabant. Net voor de landing van het toestel keken maar liefst 1500 mensen online mee via de website Flightradar24, schrijft de regionale omroep.

PSV en Napoli dienen nog slechts enkele details uit te werken maar er worden geen problemen meer verwacht. Het aanblijven van Johan Bakayoko en Ibrahim Sangaré staat los van de deal rond Lozano. Op dit moment is de lezing dat er een bedrag van twaalf miljoen euro plus een aantal bonussen zal worden betaald aan Napoli.

De Italiaanse kampioen had deze week volgens Italiaanse media nog enkele geschillen met Lozano te klaren, die met name over zijn salaristegoeden gingen. Donderdag kreeg Lozano van Napoli toestemming gekregen om naar Eindhoven te reizen om de medische keuring te ondergaan. Daar worden geen problemen verwacht zodat de clubs snel kunnen gaan inzetten op een definitief akkoord.

Op de laatste dag van het transferwindow zal de transfer van Hirving Lozano naar PSV dus afgerond gaan worden. Donderdag werd bekend dat er nog wel eens landgenoot van Hirving Lozano naar PSV zou kunnen komen. De Mexicaanse international César Montes van Espanyol wordt nog altijd genoemd als een belangrijke optie voor PSV.


Vorig artikelMarcel Brands toont ambitie en waarschuwt tegenstanders: ‘Overwinteren in de Champions League’
Volgend artikelJohan Bakayoko bevestigt bij PSV te blijven en wijst naar eerdere belofte | Nieuw contract in de maak

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in