Home Nieuws Hirving Lozano fan Carlo Ancelotti overweegt transfer Lozano naar Real Madrid

Hirving Lozano fan Carlo Ancelotti overweegt transfer Lozano naar Real Madrid

989
0

Na een moeizaam eerste seizoen is Hirving Lozano inmiddels een vaste waarde geworden voor Napoli.

De club uit het zuiden van Italië had dit seizoen lang zicht op een Champions League plaats maar moest uiteindelijk toch Juventus voorrang verlenen voor een ticket voor de Champions League.


Het was voor Napoli reden om trainer Gattuso aan de kant te zetten. De excentrieke trainer onderhield een moeizame band met Lozano, die op zijn beurt weinig op had met zijn trainer. Lozano onderhield wel een uitstekende relatie met Carlo Ancelotti. De inmiddels senior onder de trainers geldt als een echte Lozano fan en was rond het WK in Rusland al van plan om Lozano naar Italie te halen.

En zo geschiedde ook maar Ancelotti werd al snel aan de kant gezet in het zuiden van de laars. Na een avontuur bij het Everton van Marcel Brands, trok Real Mardid aan de bel afgelopen maand. Voor Italiaanse voetbalmedia genoeg reden om Lozano aan een toekomst bij Real Madrid te linken.

Tuttosport meldt namelijk dat er een droomtransfer voor Hirving Lozano naar Real Madrid in het verschiet ligt. De Italiaanse krant heeft begrepen dat Carlo Ancelotti weer met Lozano wil gaan samenwerken. Beweerd wordt dat Ancelotti erover nadenkt om Lozano nu naar Real Madrid te halen.


Facebook Comments